Liepājas mēra kandidāts Stīns Lorenss, viņa nedienas

 Stīns Lorenss.

Viņš nopietni piesaka sevi Liepājā, kā politiķi. Pierasts, ka pirms vēlēšanām tiek izmesti populistiski āķi, lai diezgan rupji nozvejotu vēlētāju balsis. Liepājas domes vēlēšanās no “Sabiedrība citai politikai” saraksta – Loui Fonteins ir izmetis šādu āķīti.

Jautājums vai tas ir āķis? Loui Fonteins, viņš arī “Fontaine” klubu un viesnīcu īpašnieks (īstajā vārdā Stīns Lorenss) :

“No SCP saraksta vēlos kandidēt tāpēc, ka šajā politiskajā organizācijā ir jauni cilvēki, kas līdz šim nav bijuši citās partijās un ir gatavi nostāties pret pastāvošo varu Liepājā, kas sen vairs neieklausās iedzīvotājos.

Es vēlos mainīt pastāvošo kārtību Liepājā. Liepājas domei ir jāuzklausa iedzīvotāji un jāstrādā saskaņā ar viņu vajadzībām, nevis saviem biznesa projektiem, kā to dara Liepājas mērs Uldis Sesks un viņa sekotāji.

Viņaprāt, galvenie uzdevumi, kas SCP jāpaveic pēc ievēlēšanas Liepājas domē, ir ekonomiskās aktivitātes kāpināšana pilsētā, atbalsts trūcīgajiem iedzīvotājiem un bez darba palikušajiem iedzīvotājiem, kā arī cīņa ar pilsētā pastāvošo korupciju.
Liepājai ir speciālās ekonomiskās zonas statuss, taču pilsētas vara nedara neko, lai attīstītu uzņēmējdarbību – osta ir tukša, nekas nenotiek.”

Ja esi liepājnieks, un 6. jūnijā dosies balsot, tad atceries, ka kandidē šajās pašvaldību vēlēšanās Loui Fonteins , un viņa vienīgais un galvenais programmas punkts ir dabūt pašreizējo mēru Seski ārā no Liepājas mēra amata, kurā tas atradies pēdējos 12 gadus.

Lem pats – āķis ir izmests…

Stīns Lorenss

Papildināts……

Nu un ko jūs domājat, Fonteins vinnēja…. un iekļuva domē apejot Krūmiņa kungu (SCP priekšēdis Liepājā), kas nu ir sašutis ne pa jokam.
Notikušajās pašvaldību vēlēšanās Liepājas pilsētā pirmo reizi piedalījās Sabiedrība Citai Politikai Liepājas nodaļa ar savu sarakstu, no kura Liepājas pilsētas domē tika ievēlēts Stīns Lorencs (Luijs Fonteins).

Gandrīz katru dienu pēc vēlēšanām SCP Liepājas nodaļas vadība veica intensīvas pārrunas ar Lorenca kungu, kurās viņam vairākkārtīgi tika izskaidrota SCP pozīcija un platforma nopietnai, konstruktīvai darbībai domē.

Kaut arī Lorenca kungs kļuvis par domes deputātu, pateicoties SCP Liepājas nodaļas atbalstam un darbam priekšvēlēšanu laikā, viņš nav vēlējies pieņemt SCP skatījumu uz darbību domē, kā arī atkārtoti mainījis savu viedokli par apspriestajiem jautājumiem.

Šo iemeslu dēļ SCP Liepājas nodaļa paziņo, ka no šī brīža vairs nevar uzņemties nekādu atbildību par Lorenca kunga aktivitātēm, un jebkāda Lorenca kunga darbība nav ne saistīta, ne saskaņota ar SCP.
Edgars Krūmiņš,
SCP Liepājas nodaļas vadītājs

Nu re, kā tā dzīvē gadās Krūmiņa kungam “Abloms” tāds negaidīts un pazemojošsssssss…

Stīns Lorencs (Luijs Fonteins) deva Liepajniekiem paziņojumu, tā sacīt – pirmos metus savā nākošajā domnieka darbībā.

Sakarā ar to, ka ieņemu jaunu amatu kā Liepājas domes deputāts, vēlos paziņot, ka es nepārstāvēšu partiju Sabiedrība Citai Politikai (SCP).

Stīns Lorenss
Savulaik, kad tiku iekļauts šīs partijas kandidātu sarakstā, informēju SCP, ka nevēlos būt nevienas partijas biedrs. Man par pārsteigumu, partija man neļāva pārstāvēt viņus Liepājas domē, ja vien es nepievienojos partijai kā pilntiesīgs tās biedrs.

To regulē SCP noteikumi. Es nenoliedzu SCP lēmumus un joprojām domāju, ka šī partija ir pozitīva un jauna vēsma Latvijas korumpētajā politikas sistēmā, kurā viss balstās kāda pašlabuma gūšanā.

Es grasos ieņemt savu posteni kā neatkarīgs deputāts, nesaistot sevi ar kādu partiju, bet gan pildot savus pienākumus kā ievēlēts deputāts.

Es novērošu politisko dzīvi un piedāvāšu savus ieteikumus, lai uzlabotu kritisko situāciju Liepājā. Es ceru uz valdošo partiju sapratni un centīšos strādāt ar viņiem kopā savas kompetences robežās, tādās jomās kā tūrisms, kultūras programmas, pilsētas virzīšana un ekonomiski uzlabojumi.

Es darīšu visu, kas ir manos spēkos, lai novērstu politisko korupciju un Liepājas resursu nelietderīgu izlietošanu. Es spēšu sastrādāties ar visiem domes locekļiem, lai to īstenotu.

Uzskatu, ka Liepājas domes lēmumiem jābūt publiskiem, tādēļ esmu nolēmis izdot ikmēneša avīzi Fontaine Daily, lai informētu cilvēkus par domē pieņemtajiem lēmumiem. Tāpat informācija tiks ievietota manā mājas lapā.
Es esmu priecīgs par ievēlēšanu un redzu to, kā pārmaiņu zīmi Liepājas politiskajā vidē. Tagad ir jāstrādā, lai veiktu uzlabojumus.

Es vēlos pateikties visiem, kas mani atbalstīja. Esmu novērojis kritisku attieksmi no domes locekļa Ulda Seska un citu amatpersonu puses sakarā ar manām latviešu valodas zināšanām, bet es tajā nesaskatu problēmu.

Vēlos paziņot, ka es runāju latviešu valodā. Manas zināšanas gan nav pietiekamas, lai komunicētu pilnvērtīgi, tādēļ man palīdzēs tulks, lai izprastu visu lietu būtību. Cilvēkiem jāsaprot, ka šis apstāklis nav problēma, tikai lēts veids, kā mani kritizēt. Eiropas Savienībā, NATO un ANO bez problēmām komunicē daudzās valodās.

Paldies, ka izlasījāt šo ziņu, neaizmirsti abonēt (ja kas bez maksas) jaunākos rakstus!

ABONĒŠANA!

 

Dalies ar šo ziņu

7 Atziņas “Liepājas mēra kandidāts Stīns Lorenss, viņa nedienas”

  1. Zzzz saka:

    nu nu lai nu par ko bet par Fonteinu nekad un nemūžam! tas būtu tas pats kas par krieviem nobalsot!!!!

  2. laimisk saka:

    Tāpēc jau saku, āķītis ir izmests, bet ja par Sesku…
    tad gadiem ilgi klīstot pa domes koridoriem, tā arī nav līdz galam spējis izprast pieticīgās pilsētnieku vēlmes un jocīgu vēlēšanos dzīvot savā pilsētā par saviem maksātajiem nodokļiem ciešami un sakārtoti. Nē, lielākajiem tarifiem par apkuri Latvijā, nē lielākam bezdarbam, nē sliktākajiem ceļiem, … nē …turpināt ?

  3. zane saka:

    Pārmatoties krievu pusē,viņš Liepāja tik zaudēs. Vari neatjaunot savu ūķi, Lorensssss ,ES un mani draugi tur neies

  4. mamamija saka:

    es gan gaidu, kad atveersies klubs un juutu liidz taa saimniekam nevienliidziigajaa ciinjaa! drosmiigs!

  5. ff saka:

    es domāju, ka fonteins ir baigais malacis, cik redzu, tad klubs driiz buus valjaa un ar to arii vinju apsveicu, kaa arii visus liepaajniekus!
    redzu arii, ka klipproject ir ietekmeejies no seska propogandas kampanjas pret fonteinu, par to zheel, bet kas attiecas uz apdroshinaashanu, tad taa ir katra pasha personiskaa un arii finansiaalaa lieta.ljaunpraatiigaas dedzinaashanas fakts pats par sevi ir shausmiigs.
    starp citu, mani iipashumi arii nav apdroshinaati, bet tas mani nepadara par sliktaaku cilveeku.

  6. laimisk saka:

    To:ff —No sākuma ,JĀ, man patika cīņas spars un vēlme ieķeksēt Liepājas varenos…. Par Sesku ,ja lasi //kllproject.lv/- slavinošu rakstu nav. Pat pretēji…
    Mani aizķēksēja Stēna ieteikums mācīties Latviešiem krievu valodu…
    Lai jau viņš izvēlas ar ko tad ir viņam pa ceļam, bet tā NEKĀ PERSONĪGI
    🙂

  7. ff saka:

    riit jaaiet uz festivaalu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

scroll to top