Izdzēst informāciju internetā, konkrēti par sevi, visu pieejamo

Izdzēst informāciju.

Gadās, ka dažiem no mums nākas dzēst savējo informāciju internetā. Iemesli ir dažādi, nogurums no globālā tīkla, vēlme sākt visu no nulles utt.

Kā noņemt savējo informāciju internetā?  Vai vismaz samazināt digitālo “pēdas nospiedumu”.

Izdzēst informāciju nav nemaz tik viegli.

Izdzēsiet vai deaktivizējiet savus kontus tiešsaistes veikalos. Protams, sociālajos tīklos un tīmekļa pakalpojumos.

Padomājiet par to, kuros sociālajos tīklos jums ir profili. Papildus lielajiem ( Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn).  Tie var būt veci konti tādās vietnēs, kā Tumblr, MySpace, Reddit forums un citās.

Facebook.

Vienīgais sociālais tīkls, kas ļauj dzēst kontu gan mobilajā lietojumprogrammā, gan pārlūkprogrammas versijā.

Lai veiktu šo darbību, jums Facebook ir jāatver personiskās informācijas iestatījumi un jāatrod vienums “Deaktivizēšana un noņemšana”.

Dzēšot profilu, tiks pilnībā zaudēta visa informācija no sociālā tīkla.  Tāpēc pakalpojums piedāvā deaktivizēšanas iespēju, kas ļauj turpināt lietot Facebook Messenger.

Instagram.

Ja dodaties uz Instagram iestatījumiem, jūs tur neatradīsit vienumu “dzēst kontu”. Šādas opcijas nav ne pakalpojuma galddatora, ne mobilajā versijā.

Tāpēc jums būs jādodas uz atbalsta lapu.  Vienmēr no sava datora!  Vienkāršākais veids, kā to izdarīt, ir iestatījumu logā.

Lapas pašā apakšā ir lente ar papildu saitēm. Jums ir nepieciešama “Atvērtajā lapā atlasiet “Konta pārvaldība” un pēc tam – “Konta dzēšana”, “Atbalsts”.

Izdzēsiet savu Zoom kontu. 

Pakalpojums ir  guvis milzīgu popularitāti laikā, kad lielākā daļa pasaules ir pārgājusi uz attālinātu darbu un apmācībām.

Programma ļauj bez liekas piepūles organizēt video zvanus lielām cilvēku grupām.

Izdzēst savu Zoom kontu.

  1. Dodieties uz zoom.us un ievadiet savu profilu
  2. Dodieties uz sava konta iestatījumiem
  3. Kolonnā “Administrators” atlasiet “Konta pārvaldība” – “Konta profils”
  4. Atvērtajā izvēlnē parādīsies poga “Dzēst manu kontu”, noklikšķiniet uz tās.
  5. Pēc apstiprināšanas jūs tiksiet izslēgts no sava konta – konts ir jādzēš.

Izdzēst informāciju

Rakstiet interneta vietnes atbalsta dienestam.

Ja vēlaties izdzēst vecu foruma ierakstu vai vecu emuāru, par kuru jums ir kauns.  Jums būs jāraksta platformas atbalstam. Lai sazinātos ar speciālistiem, varat apskatīt mājaslapas sadaļu “Kontakti”.

Sazinieties ar meklētājprogrammas atbalstu.

Ja kāds ir ievietojis jūsu sensitīvo informāciju, piemēram, bankas konta numuru, un mitināšanas īpašnieki to neizdzēš.

Varat iesniegt oficiālu dzēšanas pieprasījumu meklētājprogrammā, piemēram, Google, atbalsta komandai.

Labu Dienu!

 

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *