Dāvanas, iesaiņošanas māksla un izgatavojam pūķi pašu rokām

Dāvanas ir tā vērtas lai tās pienācīgi iesaiņotu.

Dāvanas nes prieku, kā arī sava veida baudu tās izsaiņojot. Tāpēc, dāvanas jāiesaiņo rūpīgi un ar izdomu.

Dāvanas, kā to izdarīt?

Skaties zemāk redzamajā video, kur soli pa solim parādīts iesaiņošanas process. Būs nepieciešama neliela pacietības deva, dāvanu papīrs un pašas dāvanas.

Šo “bez līmlentes” dāvanas iesaiņojumu var papildināt ar kādu košu aukliņu vai dāvanu lenti. Savukārt pie auklas vari piesiet kādu aromātisku egles zaru vai auklu izvērt cauri izkaltētai citrusaugļu ripiņai.

Video:

Nu tas tā, Japānis to pieprot!

Vai gribi sev pūķi?

Viņš, kā jau pūķis piedienas, sekos Tev līdzi ar skatienu. Jā! Viņš pagriež galvu un seko līdzi taisni Tev! Protams, tā ir optiskā ilūzija, bet ļoti reāla.

Sāksim ar to, ka piedāvāšu mazu iespēju izgatavot pašiem pūķi.  Zinām taču, ka tāds maziņš pūķītis ir uz laimi! Sāksim ar to, ka dodu sagataves dažādās krāsās ar pūķiem, kuras būs jāizprintē Tev vēlamajā izmērā.

Pūķa piegrieztne ŠEIT.

Kad tas ir izdarīts, akurāti izgriežam pūķi pēc iezīmētā kontūra. Pacentīsimies nesabojāt citas papīra daļas, kas vēlāk noderēs.

Izgriezi?

Tev tagad ir divas papīra daļas. Ar pūķi un ar paskaidrojumiem. Atliec izgriezto pūķi pie otrās daļas atpakaļ.(paskaidrojumiem)

Tagad jāgriež pa līniju no punkta uz kuru norāda bulta līdz piegrieztnes baltajam punktam. Tad taisām kabatas Tab A un  Tab B.

Tālāk notiek locīšana un līmēšana.

Saprotu, ka izlasīto pārvērst reālā darbībā  ir grūti, tāpēc skaties video, kā to izdarīt(sapratīsi… pat ja neproti video valodu).

Tālāk, kā jau solīju dažādi iepakojumi un dažādas pieejas noformējot dāvanu. Iespējas ir daudz un izdomai nav robežu, vēlu veiksmi!
Maija.

Dāvanas
Dāvanas
Dāvanas
Dāvanas
Dāvanas
Dāvanas
Dāvanas
Dāvanas
Dāvanas
Dāvanas
Dāvanas
Dāvanas
Dāvanas
Dāvanas
Dāvanas
Dāvanas
Atceries, ka iepakojums ir svarīga sastāvdaļa no prieka, ko Tu dāvināsi saviem mīļajiem un draugiem.

Labu Dienu!

 

Paldies, ka izlasījāt šo ziņu, neaizmirsti abonēt (ja kas bez maksas) jaunākos rakstus!

ABONĒŠANA!

 

Dalies ar šo ziņu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

scroll to top