Asins kvalitāte, kā varam uzlabot un līdzsvarot kvalitāti
Asins kvalitāte.
Asinis ir viena no svarīgākajām un pamata sasaistēm mūsu organismā. Tāpēc, tā normāla stāvokļa profilakse un uzturēšana ļaus uzturēt optimālus homeostāzes parametrus.
Lai skatītu svarīgu reklāmu, piemeklētu tieši TEV, izslēdz reklāmu bloķētāju! Raksta turpinājums zemāk:Ja asinis neatbilst normai, piemēram ir “taukainas”, “biezas”, ar holesterīna un urīnskābes sāļu iekļaušanos, tas agrāk vai vēlāk novedīs pie nelīdzsvarotības. Pats sliktākais, ka galu galā notiks visu ķermeņa sistēmu darbības traucējumi.
Asins kvalitāte, kas izraisa pārmaiņas?
1. Ir vispārzināms fakts, ka cilvēka asinis veido 90% ūdens. Kopējā ainā asinīm ir noteikti parametri, kā sārmainība, asins struktūra, virsmas spraigums ir noteikts 43 dīni/kv.cm. Šo parametru saglabāšana ir vitāli svarīga organismam.
Starp citu, pat nelielas novirzes var izraisīt letālu iznākumu. Tāpēc, cilvēkam dzerot nekvalitatīvu, neatbilstošu, hlorētu, gāzētu, nestrukturētu ūdeni, vajadzētu padomāt par sekām. Zinām, ka tas nav tas labākais iespējamais variants priekš organisma.
Kāpēc?
Tāpēc, ka diezgan liels šūnu enerģijas daudzums tiek tērēts, lai šo ūdeni atgrieztu normālā stāvoklī. Enzīmu deficīts ir vēl viens svarīgs asins kvalitātes traucējumu cēlonis. Ja nav pietiekami daudz enzīmu, olbaltumvielas, aminoskābes, lipīdi un ogļhidrāti pilnībā nesadalās.
Ar fermentopātiju nepilnīgi oksidēti molekulu sabrukšanas produkti nonāk asinsritē un izjauc bioķīmiskos procesus. Tā rezultātā sarkanās asins šūnas salīp kopā un audu šūnas saņem mazāk skābekļa. Arī vitamīnu un minerālvielu trūkums, piemēram, selēns, cinks, C vitamīns, lecitīns u.c.
Tam visam klāt var pieminēt aknas, kas nepārtraukti strādā pārslodzes režīmā. Tas viss noved pie traucējumiem hormonu un enzīmu ražošanā.
Atgādinu, ka asins recēšanas process pastiprinās, ja cilvēks ēd daudz kūpinātu, sāļu, saldu, konservētu pārtiku un dzīvo nelabvēlīgos vides apstākļos.
Asins kvalitāte, atjaunosim kvalitāti.
1. Ieteicams uzsākt ārstniecisku programmu ar fermentu, vitamīnu, minerālvielu klātbūtni, lai atjaunotu atbilstošu asiņu sārmainību.
2. GINKO-BILOBA – tiek uzskatīts par vienu no pašiem pirmajiem kokiem uz zemeslodes. Saukdami šo koku par “pūķa koka lapu”, senie acteki izmantoja tā lapas dziedināšanai.
Ginko biloba uztur asinsriti, stiprina asinsvadu sieniņas un atjauno to struktūru. Zinām, ka šādas tabletes var nopirkt Latvijas aptiekās.
3. ĶIPLOKS – gadsimtiem ilgi lietots sirds un asinsvadu problēmu profilaksei un ārstēšanai. Pateicoties ķiplokiem, tiek atjaunota asins mikrocirkulācija un skābekļa līdzsvars.
Tautas medicīna ar ķiploku palīdzību “šķidrināja asinis” un cīnījās pret aterosklerozi.
4. ARTIŠOKS attīra aknas, pazemina holesterīna līmeni, samazina asins viskozitāti, kā arī normalizē tauku vielmaiņu. Tāpat, lietojot artišoku, tiek atzīmēta toksīnu neitralizācija asinīs.
5. LECITĪNS var kalpot kā aterosklerozes profilakse. Lietojot īsto lecitīnu, uzlabojas atmiņa, pazeminās holesterīna līmenis. Uzlabojas žults sekrēcija un palielinās taukskābju uzsūkšanās zarnās, uzlabojas mikrocirkulācija.
Asins kvalitāte, nobeigumā, gribu uzsvērt.
Tautas valodā sauktās “biezās asinis” ir nopietns organisma problēmu faktors. Asins recēšanas process pastiprinās ar cilvēka vecumu. Tas var izraisīt dažādu sarecējumu veidošanos asinsvados.
Kad vienā no vēnām veidojas trombs, tas ne vienmēr izšķīst pats no sevis. Tā var būt ļoti dzīvībai bīstama situācija. Nekustīgs asins receklis parasti jums nekaitēs, taču pastāv iespēja, ka tas izkustēsies un kļūs bīstams. Iespējams pat insults!
Ja trombs atdalās un pa vēnām nonāk sirdī un plaušās, tas var iestrēgt un traucēt asinsriti. Šis nosacījums prasa steidzamu medicīnisko palīdzību.
Labu Dienu!