Par godu Liepājas latviešu biedrības nama 75. jubilejai !

 
Par godu Liepājas latviešu biedrības nama 75. jubilejai liepājnieki un pilsētas viesi 2009.gada 18. septembrī plkst. 19.00 tiek aicināti uz koncertu cikla „Sajūti jubilejas elpu koncertu ciklā „Liepājas latviešu biedrības namam – 75”!”

  Koncerts „No klasikas līdz džezam”.

Koncertā piedalīsies vokālā grupa „Sing it” (Rīga), kura ar savu sniegumu pricējusi ne vien Latvijas mēroga klausītājus, bet viesojusies arī uz Vācijas un citām Eiropas skatuvēm.

„Sing it” ir pofesionālu mūziķu grupa, kura muzicē a capella, izpildot klasiko mūziku, populāru dziesmu aranžējumus un džeza standartus angļu, latviešu, krievu u.c. valodās.

Šajā koncertā grupas repertuārā būs tādi pazīstami muzikālie skaņdarbi kā – Blue Moon (Ricard Rogers, Lorenz Hart), I Want You Back (Jacksons 5), Mežrozīte (Raimonds Pauls), Ziemeļmeita (Jumprava) un daudzi citi. „Sing it” muzikālā apvienība kopā muzicē kopš 2007. gada.

Grupā darbojas mūziķi ar ļoti lielu skatuves pieredzi tieši vokālās mūzikas jomā – Kaspars Ādamsons, Laima Ziediņa, Santa Pētersone, Ģirts Ozoliņš un Jānis Strazdiņš.
Jubilejas cikla koncerta otrie viesi ir salonmūzikas ansamblis „Free Strings” (Liepāja). „Free Strings” sastāvā muzicē profesionāli mūziķi – Māris Kupčs (ģitāra), Valērijs Ivanovs (vijole), Aleksejs Balinskis (saksofons) un Guntis Kolerts (kontrabass).

Ansamblis darbojas, kopš 2000. gada. Ansambļa repertuārs ir ļoti plašs un ir sagatavotas dažādās programmās. Sākot no klasikas, džeza un beidzot ar popmūziku.

Pamatā ansamblis spēlē instrumentālo mūziku. „Free Strings” repertuārā, šajā koncertā, iekļauti mūzikas skaņdarbi no J.S. Baha, J. Haidna, F.Šūberta, F. Sinatras, L. Armstronga u.c. slavenu komponistu daiļrades.

Aizmirstot ikdienas rutīnu ļausimies patīkamām svētku sajūtām 1. cikla koncertā!

Ieeja Ls 1,-

jubilejai

jubilejai

ieluugums uz 75.g jubileju.jpgs

LIEPĀJAS LATVIEŠU BIEDRĪBAS NAMA
Projektu vadītāja:
Madara Pūķe

 

Paldies, ka izlasījāt šo ziņu, neaizmirsti abonēt (ja kas bez maksas) jaunākos rakstus!

ABONĒŠANA!

 

Dalies ar šo ziņu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

scroll to top