Zilais, zaļais, sarkanais alus.

 

 

Japāņu alus darītava Hokkaido Abashiri Beer Izlaidusi alu trīs krāsās: Zilo (Okhotsk Blue) sarkano (Hamanasu Draft) un zaļo (Shiretoko Draft).

Visas trīs alus šķirnes maz atšķiras no parastā alus. Neparasto krāsu dod speciālas piedevas.

Zilais alus ir kļuvis zils, pateicoties speciālām jūras ūdens zālēm. Ūdens, kas tiek izmantots alus gatavošanā tiek ņemts no aisbergiem.

Zaļais alus ir gatavots no jūras ūdens zālēm, smaržai apīņi un no auga , kas aug uz pussalas (Shiretoko).

Sarkanais alus ir tapis simbiozē ar mežrozēm, pievienojot eļļu.

Viasas šķirnes ir tapušas ar universitātes līdzdalību (Tokyo University of Agriculture and Technology).

Katrā no trijām alus šķirnēm  ir  vairāk, kā 5%  alus stipruma.

 

10679

NOTEIKTI! Padalies ar rakstu:

PinIt
Nospied "CTRL" un "D" reizē! Kāpēc? Tāpēc, lai vēlāk varētu atgriezties pie raksta!

Ieraksti komentāru

Tava e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

četri × 1 =

Atgriezties uz augšu