Karjeras iespēju diena 2013.

 

 

Karjeras iespēju diena notiks šī gada 14. martā no plkst.11.00 līdz 17.00 Latvijas Universitātes Lielajā un Mazajā aulā.

Tās laikā studenti un interesenti varēs uzzināt par darba, prakses iespējām dažādu nozaru uzņēmumos un par profesionālās izaugsmes iespējām, ko piedāvā dažādās dalīborganizācijas.

Pasākuma laikā notiks arī ekspertu lekcijas.

Šogad Karjeras iespēju dienai esam izvēlējušies vadmotīvu, kas aicina paplašināt iespēju robežas – domāt plašāk!

Jau iepriekšējo gadu pasākumos esam rosinājuši apzināt savus talantus, apgūt jaunas prasmes, sadarboties un attīstīt uzņēmējdarbību. Šoreiz vēlamies vērst uzmanību uz iespējām, kuras ir mūsu katra rīcībā, un spēt šīs iespējas saskatīt un izmantot.

Karjeras iespēju dienas uzņēmumu izstāde notiks 14.martā, LU Lielajā Aulā no plkst.11-17.

Izstādē var rast nozīmīgus kontaktus un uzzināt par profesionālās izaugsmes iespējām nepastarpināti no uzņēmumu pārstāvjiem.

Izstādē piedalīsies arī jauniešu organizācijas, kuras informēs par dažādām programmām un atbalstu, ko var saņemt jaunie speciālisti. Ar izstādes dalībniekiem vari iepazīties pasākuma mājas lapā: www.kid.lu.lv

LU Mazajā Aulā no plkst.11-16 tematiskajās lekcijās eksperti dalīsies pieredzē un idejās par to, kā saskatīt jaunas iespējas un kā tās spēt izmantot.

Personāla atlases speciālisti sniegs savu skatījumu par prasmēm, kompetencēm un personīgām īpašībām, kuras darba devēji šobrīd vērtē visaugstāk.

Interesentiem būs iespēja iegūt aktuālo informāciju par praksi un darbu Eiropas Savienības institūcijās, kā arī noskaidrot, kādas vispār šobrīd ir tendences un iespējas darba tirgū.

Šogad īpaša lekcija tiks veltīta arī tiem interesentiem, kuri savu karjeru nākotnē saista ar zinātni.

Izstādes stendā „1 stunda personāla atlasei” no plkst.11-17 piedalīsies 5 dažādu nozaru uzņēmumi (sk. programmu). Stendā aktivitātes tiks organizētas pēc noteikta laika grafika.

Novēlam jums labi iejusties Karjeras iespēju dienas pasākumos, izzināt ekspertu viedokļus par aktuāliem nodarbinātības jautājumiem un izstādes laikā aktīvi piedalīties sarunās par prakses vai darba iespējām.

Ticam, ka jums izdosies paraudzīties uz savām iespējām nākotnē plašāk!

Tiekamies 14.martā!
Karjeras iespēju dienas 2013 organizatori

karjera

Paldies, ka izlasījāt šo ziņu, neaizmirsti abonēt (ja kas bez maksas) jaunākos rakstus!

ABONĒŠANA!

 

Dalies ar šo ziņu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

scroll to top